Витiвниця зима

Татьяна Огневик
Повіває вітеререць, а сніжинки - в танець.
Стали легко всі кружляти, зиму-кумоньку гукати,
Щоб прийшла вона до них, заморизала усіх,
Щоб ні одна не розтала, поки танець танцювала.

Зима-кумонька прийшла, холодом повіяла.
І не стало ні одної, танцюристки запальної.
Всі вони замерзли, впали і біленькой ковдрой стали.

Зображення: Москвина Татьяна "Девушка-зима"