Синiй погляд з iскорками суму

Белый Сергей
Вікторії  М.

Синій  погляд  з  іскорками  суму 
Постає  щодня  переді  мною,
Знов  по  тілу  пробиває  струмом,
Коли  Ти  торкаєшся  рукою.

Чим,  -  скажи,  -  яким  чарівним  зіллям
Ти  мене  колись  причарувала?
Що  і  в  будні,  і  під  час  дозвілля
Розумом  моїм  запанувала.

В  сни  проникла,  душу  захопила,
Владарюєш  серцем  і  думками.
Все  моє  життя  Ти  запалила, 
А  гасити,  певно,  буду  сам  я.

Синій  погляд  з  іскорками  суму
Подаруй  мені  ще  хоч  на  хвильку.
Хай  ще  раз  проб’є  по  тілу  струмом.
Я  чекав  на  це,  Ти  знаєш  скільки…

Івано-Франківськ
28  жовтня  2010р.