В День Святого Валентина

Рыжая Из Июня
В День Святого Валентина
Він прокинеться без неї
Здійме повіки проти стелі
Згадає рік тому прохання
"Якщо зараз підеш - це буде прощання"

Та мусила тоді вона піти
Із відчаю кричав він "Не вертайся!"
"Не треба цього, бо дорослі люди ми"
Вона сказала - повернусь, він - сподівався

Та кожен викреслив сторінку
За мить стерлось пів життя
Замки змінили у будинку
Немає більше вороття