Кохайте

Наталья Кравчук Васыльченко
Кохайте, допоки серце б’ється в грудях, кохайте.
Кохайте , а то вже далі пізно буде, кохайте.
Кохайте, даруйте милим щастя миті, кохайте.
Кохайте, кохання краще що є в світі, кохайте.
Кохайте, назад не треба озиратись, кохайте.
Кохайте, на сум не треба сподіватись, кохайте.
Кохайте, без болю щастя не буває, кохайте.
Кохайте, допоки ще життя триває, кохайте.
Кохайте, допоки серце ще кохає, кохайте!!!