Тремтить троянда

Наталья Кравчук Васыльченко
Тремтить троянда у моїй руці,
Тече сльоза щаслива по щоці.
Троянду цю мені подарував
І палко ти мене поцілував.
Слова красиві й ніжні говорив,
Вогонь кохання в серці запалив.
Троянду жаль, краса її змарніє,
Моє ж кохання з часом лиш міцніє.
В твоє ж не можна  серце зазирнути,
Що твориться у ньому, не збагнути.