***

Наталья Кравчук Васыльченко
Такі жінки ми, що сказати,
Стараємось свого не упускати.
Синицю хочемо в руках тримати
Ще й журавля у небі упіймати.
І думаємо, що це нам вдається.
Та доля тільки з нас сміється.
Вона ж бо добре знає,
Що так на світі не буває.