Пачка висушених муз

Юрий Лазирко
Пачка висушених муз
на тютюн пішла піїту.
До легень втягав сюїту,
а витягував – конфуз.

Гнати вчився самогон,
бо папір хотів споїти,
щоби той не міг біліти
від потуг письма його.

Плани більші за "ого",
але тут забракло музи...
Що ж, пиїте, ти – не лузер,
постріляй, кричи – "В кого..."

2 Лютого 2012