Ozzy Osbourne-I just want you

Зем Ля Нин
I just want you

© Ozzy Osbourne

There are no unlockable doors

There are no unwinnable wars

There are no unrightable wrongs
Or unsingable songs
Стучите откроется вам
Победу не дарят врагам
И нет недосказаных слов
В каждом слове любовь

There are no unbeatable odds

There are no believable gods
There are no unnameable names
Shall I say it again, yeah

Нет чуда что нельзя превзойти
Притворна вера в кумир
Нет запрещённых имён
Ущипни если сон

There are no impossible dreams
There are no invisible seams
Each night when the day is through
I don't ask much

Легко дойти до мечты
Ведь зримо скроены швы
В закате трудного дня
Скажу тебе

I just want you

Тебя люблю

There are no uncriminal crimes
There are no unrhymable rhymes

There are no identical twins or
forgivable sins

Нет следствия без причин
Нет строчек без рифм
Нет одинаковых я
Как двух прощений греха



There are no incurable ills
There are no unkillable thrills

One thing and you know it's true,
I don't ask much

I just want you

Недуг без лечения нет
И страх побеждает-свет
Ты только истину знаешь одну
Скажу я больше

Тебя люблю

I'm sick and tired of bein' sick and tired
I used to go to bed so high and wired, yeah
I think I'll buy myself some plastic water
I guess I should have married Lennon's
daughter,

О как устал быть утомлённым
И засыпать с дыханием неровным
Может купить бутылку лимонада
И Леннона дочь замуж надо

There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls

Недостижимых целей нет
В душе у каждого есть свет

No legitimate kings or queens,
Do you know what I mean? Yeah

Кого сажают на трон
Об этом и разговор

There are no indisputable truths
And there ain't no fountain of youth

В сомнениях истина
Уходят юность и детство

Each night when the day is through,
I don't ask much

В закате трудного дня
Скажу я больше

I just want you

Люблю тебя
Тебя люблю
К тебе хочу