Кузлэр курми иялэнгэч

Фаниль Асфаров
Буген синен жылылыгынны тоймадым.
Эллэ учагын сурелгэнме.
Синен яратканны сизмэдем.
Ерактагы йолдызларга урелгэнмен.

Ерактагылар матуррак куренэ.
Ерактагы куклэр тарталар.
Якын тирэдэ булган йолдызлар.
Нигэ икэн жемелдэми яталар.

Кунел сизми кала бизгэнне.
Кузлэр курми иялэнгэч.
Бэхетенне сизми каласын.
Янындагыны курми яшэгэч.