тихие звезды, стих на украинском

Алла Сэлини Коцеруба
Тихі тихі зорі
Плачуть плачуть знову
Я скидаюсь вгору
А позаду - вічний небосхил.
Тихі тихі зорі
Я буду з тобою
П'яною любов'ю
Ти мене зігрів
Тихі тихі зорі
В небі знову й знову
Плачуть за тобою
Ангели із снів
Тихі тихі зорі
Серце б'ється з болем
А душа розбита
Знову до країв.