Вiд вiдчаю

Юля Блюсович
Від відчаю закрила раптом очі,
Тебе побачити я хочу.
Та навіть фото не залишив
І сам ніколи не напишеш.

З закритими від відчаю очима
Обдумувала всі причини.
Пригальмувалося все різко
Обом не вистачило мізків?

Все більше відчай поглинає...
Можливо, я тебе кохаю?
Напевно ні. Було б занадто.
Але не знаю я ще правди.

Від відчаю відкрила очі
Тебе побачити я хочу
Сама до тебе подзвонЮ
До вечора! Цілую і люблЮ!

з 2 на 3.02.2012