Черемош на укр. яз

Леонид Яровой
ЧеремОш шумить невпинно,
Час безжальний швидко лине,
Відчуваюсь трохи винним,
Що не зміг спинить Ярину.

Час минає,серце кличе,
Просить в Бога допомоги,
Для нього ,то діло звичне,
Допомога для двоногих.

Плине час,як та година
Почуття ростуть в коханні,
Розквітаючи невпинно.
Розчиняючись в бажанні.

Дощ хай сльозами  на вікна,
Перепона проміж нами,
По склянистому тендітна,
Шовковиста волосами.

Тільки води говорливі
Були свідками кохання,
Баранці на диких хвилях
Хай несуть оце послання.

Черемош - река в Ивано-Франковской области