Зрада

Мария Баварская
                Ісус звичайно знав, чим для Нього закінчиться вся місія на землі. Він навіть попереджає про це Своїх апостолів. Він навіть говорить про зрадника серед Своїх учнів. Але в той момент вони ще дуже тілесні. Вони і вірять Йому, і в той же час, зовсім не чують Його. Чи було боляче Ісусу?! Напевно так?! Звичайно так! Стільки зусиль докладаючи, щоб навчити основам духовного світу обраних Ним людей, і на живих прикладах доводячи силу і владу духовного світу в результаті розуміє, що вони ще дуже далекі від істинного розуміння, далекі від живого Бога. Ісус розуміє, що неминуче буде засуджений: фарисеями, натовпом. Натовпом, який ще вчора приймав Його вчення, Його зцілення - завтра засудить і буде вимагати його смерті. Осуджений і навіть проданий за тридцять срібняків апостолом Іудою. Але Він повинен завершити розпочате. І за зрадою буде суд ... розп'яття ... смерть ... воскресіння ... вознесіння ... І тільки після цього щось почне змінюватися на грішній землі. Чому? Тому що зійде Дух Святий і відкриє очі і вуха багатьом людям одночасно на минулі події, пов'язані з Ісусом Христом і на їхнє майбутнє, яке теж буде пов'язано з Ісусом Христом - Живим Гоподом Богом.
                Господь, даруй милість кожній людині мати віру в Ісуса Христа! Дай мудрість кожному християнинові, пронести цю віру через усе своє життя. І діяти з вірою в Ісуса Христа. Щоб Живого Бога вже більше ніколи не зраджувати, не розпинати. Амінь.