Ну, от як ми тепер

Диана Сушко
Ну  от  як  ми  тепер,
і  куди  уже  далі  гірше?
Ти  обожнюєш  секс  – 
я  ночами  блукаю  в  віршах.
Ти  шукаєш  краси  в  ресторанних  напіввідварах
і  купуєш  труси  зі  знижками,  майже  даром.
Я  ж  літаю  над  світом  у  пір’ї  і  без  комфорту,
хоча  зовсім  не  проти  ходити  у  стильних  шортах.
Тільки,  прикро,  вони  не  личать  мені,  в  ганчір’ї.
І  тускніють,  не  ймуться,  плачуть  від  них  сузір’я.
Я  світами,  розхристана,  рію,  шукаю  правди.
Ти  яєчню  на  вечір  грієш,  не  терпиш  зради.
Ну  от  як  ми  тепер  покривалом  зігрієм  душі?
В  тобі  сон  уже  вмер  –  а  я  свого  боюсь  і  рушить.