Сенс життя

Катя-Иванова
Найкраще у житті – саме життя,
Коли мандруєш з друзями по колу,
Коли уже йде кругом голова,
А тобі не хочеться додому.
Найкраще у житті – коли сама,
Коли із уст летять слова нестримно,
Коли вже закрутилась голова,
І твоє щастя є незмінним.
Найкраще у житті – це просто мить,
Та мить, якою насолоджуєшся вічно.
Вона у пам’яті ніколи не згорить,
Її в тобі побачить кожен стрічний.
Моє життя – один чудовий сон,
Та й в ньому іноді гримить гроза.
Не хочу в ньому більше перепон,
Не хочу, щоб котилася сльоза!
Я думаю, все буде пречудово!
У мене безліч планів на меті.
Нехай усе повторюється знову.
Ось це найголовніше у житті.