Вiдьма

Маргарита Шеверногая
Я відьма. Страшна і негарна.
Зла. Добрі відьми бувають?
Навряд… Вони просто нещасні,
Бо «відають», тобто «знають»…

Вони знають все – про інших.
Про себе – не хочуть знати.
Майбутнє ховають в віршах
темниць, зачинивши ґрати.

Майбутнє страшне: нічого
По собі їм не лишити…
Даремно  мрію про нього…
Без нього не можу жити…