Эметлэнеп кузлим!

Миляуша Насертдинова-Сайым
Эмет кузлегеннэн карыйм,
Эметле икэн дэнья!
Кузле килеш сукыр булып,
Курелгэн бары дэрья...

Гафу итэм уземне
Эметсез яшэгэнгэ,
Хыял кулын сузып килгэндэ
Мин ана дэшмэгэнгэ.

Эметсез - шайтан, дилэр!
Мин шайтанга тинлэшмим!
Эмет кузлегеннэн карыйм,
Бутэн аннан читлэшмим!!!