Вимрияний сон

Антонина Кашуба
Вітер колихав мені волосся,
Солов»ї співали нам пісень.
Чи приснилось, чи усе збулося?
Наяву, а може просто вдень?

Цілували віти ніжно коси,
Що русалки рано розплели.
Як би я хотіла, шоб збулися,
Всі оті надумані думки.

Ранні квіти дарували запах сонця,
Солов»ї співали нам пісень.
Хто ж так ніжно цілував моє волосся?
Це було, чи, може, просто дим…