Знайте

Леха Рок
Уже весна щебече,
Струмком надія плеще
Ось - ось не за горами
Тепло і благодать,
А на "майдані" віче
На заробітки кличе,
Хвороба ця роками,
Це як цукерку дать.

Зібрались темні люди,
За гроші, як "іуди",
Щоб неньку - Україну
Лихим "ворам" продать,
А сонечко усюди,
Нам шепче:" Гарно буде,
Коли усю вражину
На добриво віддать".

"Морози" і "червоні",
"Блакитні, "малинові" -
Це як чиряк на тілі,
В краю, де ми живем.
Від них багато воні
І жити хочуть в зоні,
Де душі омертвілі,
Там совість не знайдем.

Пишу вам ці рядочки,
Щоб знали сини й дочки,
Що ненька Україна
Для них усіх одна.
А на деревах почки
Малюються в листочки,
Дихнула божа днина,
І зацвіла весна.

    2007