Жоржини

Елена Васильевна Собко
Зацвіли жоржини в теплому саду,
цвіт той журавлиний змалював біду.
Осінь квіти зірве,та візьме собі,
зиму залишивши нудьгувать в журбі.

Пр.
Малиновий та червоний колір у жоржин,
наче сонце на світанку,ти вже не один.
Пісня осені вінчальна в квітах тих чутна.
Теплий промінь вересневий,ти вже не одна.

Ой,не рви,не рви осінньої краси,
день останній літній ти їм принеси.
Бо ідуть похмурі осені вітри.
Сполах квітки ніжний треба зберегти.

Пр.



Прослушать песню на: http://vk.com/feed#/id8989153