Якщо зможеш так-живи

Елена Васильевна Собко
Ти мене приголомшив зізнанням своїм,
що для тебе я горе і смуток.
Що болить тобі пам"ять моїх почуттів,
і хотів би мене ти забути.


Пр.

Якщо зможеш так-живи!І навіщо це вагання?
Відпусти моє кохання,не тримай і відпусти.
У безодню самоти не вганяй себе журбою,
бо страждатимо ми двоє,якщо зможеш так-живи.(2 р.)

Бо ім"я моє гіркий тягар на вустах
і безсонням збентежені ночі.
І для себе ти вирішив жити не так,
як кохання твоє жити хоче.

Пр.



Прослушать песню на: http://vk.com/feed#/id8989153