Шулай калам!

Миляуша Насертдинова-Сайым
Мин тубэнгэ тэшмэс эчен
Бар кэчем сарыф итэм!
Ашыктырмыйм, ашкынмыйм да,
Сабырлык белэн кэтэм!

Тубэннэн ктэрелергэ
Кыен, лэкин мэгьнэле!
Начарны уртак итмэдем!
Юкны сэйлэмэм эле!

Башым калкытам да шулай
Кояштан нурлар алам,
Узгэртергэ мине сондыр.
Ничек бар, шулай калам!