Стежина в минуле...

Наталья Юмагужина
Розвела  з  тобою  нас  дорога,
Зiрвала  з  батькiвського  порога.
Та  зiсталось  спогадiв  не  мало,
У  дiвчини, що  колись  кохала.

Довелось  не  мало  нам  блукати,
Та  стежина  знов  веде  до  хати.
Де  стоїть  похилена  калина,
А  в  садочку  квiтне  черемшина.

Повернути  хочеться  в  минуле,
Хоч  на  мить, у  той  вишневий  сад.
Та  на  жаль  нема  стежини  тої,
Що  верне  в  дитинство  нас  назад...



Картинка  взята  из  интернета.