А в саду калина

Анастасия Воскович
1
А в саду калина біля мого тину
Ягоді червоні опустила вниз.
Ягоди червоні на гілках малини
! панує світло над травою крізь.

Приспів:
А в саду калина, а в саду калина
Ягоду корисну  рве собі дівчина.
А в саду калина,поруч... верба
Листя вітер бає та тремтить вона.
Мила та калина, золота судьба,
А верба красива,калина - чарівна.

Приспів:

2
А в саду калина, у степу хліба,
Косу розпустила… по вітру журба.
А в саду калина біля неї верба,
Дівчина красива, як сама судьба.

Приспів: