110212

Виктор Войтюк
День святого Валентина.

Сегодня вспомни то, что было,
Про первую любовь во сне.
Потом что была на Яву
Чем отличилась ото сна.

Всегда, всегда – везде, везде
Нам грёзы снятся в тишине.
Пускай сбываются они
Надейся – жди, надейся – жди.


Пускай года летят в былое,
Твоя любовь не пропадёт.
И первый нежный поцелуй
С тобою будет навсегда.

Всегда, всегда – везде, везде
Нам грёзы снятся в тишине.
Пускай сбываются они
Надейся – жди, надейся – жди.

Сегодня Валентина день,
И вы любите и влюбляйтесь
Своим любимым признавайтесь,
Чтоб он запомнился для вас.

Всегда, всегда – везде, везде
Нам грёзы снятся в тишине.
Пускай сбываются они
Надейся – жди, надейся – жди.

10.02.08 Виктор Войтюк.





День святого Валентина.

Згадайте молодість сьогодні,
Кохання перше у вісні.
А потім те що відбулося,
Чи справдилися ваші сни.

Завжди, завжди де б не були
Нам грьози сняться у тиші.
Нехай збуваються вони,
Чекай та мрій, чекай і мрій.


Нехай роки летять в минуле,
Кохання ваше не мине.
І перший ніжний поцілунок
Він буде з вами на завжди.

Завжди, завжди де б не були
Нам грьози сняться у тиші.
Нехай збуваються вони,
Чекай та мрій, чекай і мрій.


Тому кохайте і кохайтесь
Сьогодні Валентина день.
Своїм коханим признавайтесь
Щоб він запам’ятався всім.

Завжди, завжди де б не були
Нам грьози сняться у тиші.
Нехай збуваються вони,
Чекай та мрій, чекай і мрій.

10.02.12 Віктор Войтюк.