У папы на плечах

Татьяна Каминская
Поздний вечер.
                Устали ножки...
Папины плечи-
                Чуть-чуть,
                немножко.


   * *  *
Пізній вечір.
                Втомилися ніжки...
Таткові плечі -
                Хоч би трішки.