Безсъница

Римма Азати
Нощи зимни студени, тъжни,
тишина, самота, тъга.
уморена съм, не ви лъжа.
Уморена е мойта снага...

Искам някой да ме прегърне,
да въздъхне заедно с мен
и надежда на мен да върне,
че далеч е последен ден.

Искам само една прегръдка.
В нея искам да се стопя.
Нека тази мечта се сбъдне,
за да мога пак да заспя.

         04.02.2011 г.,
1ч.55 мин.