розлюбилася

Анна Рам
чиїмись натхненними пальцями порушила музика тишу,
як була твоєю коханкою, любив ти мене сильніше,
як стала твоєю коханою, забув цілувати очі,
як стала тобою зраджена, сама напилась крові.
а кров розвела отрутою, солодкою та хмільною,
а кров піднесла до губ твоїх, щоб теж скуштував болю,
а кров запеклася чорною, а кров не розлилася,
сама ту отруту випила, сама розлюбилася.