Два болота...

Александр Даниловец
Не мало тижнів залишилось
в минулому.., що - як болото..,
де в літку - ряска зверху ілу:
не зробиш крок.., а тільки дотик...

До тебе пальцем не чиплявся...
У зимку - ти застила дуже...
До льоду я не придивлявся... (?..)
/Бо плавав десь по рясці вужом.../

Не до мене ідеш назустріч:
мої знання...- тобі болото...
Ти подивись хоча б віч у віч...
/щоб я зробив до тебе дотик.../.

Навіщо тратити даремно
на тебе час?.. /Ти ж - не кохана..,
але у цьому я не впевен..,
як у собі - у фулюгані.../

11.02.2012р.