Коханцi

Галина Литовченко
Гарцюють в грудях коні вороні,
Під ліхтарем дрібна мошка кружляє.
Вони в тісному скверику одні
Й ніхто про їхні зустрічі не знає.

Холодна ніч туманом моросить,
А їм на лавці затишно і тепло.
І байдуже обом в щасливу мить,
Що вдосвіта чекає: рай чи пекло.