ХОЧУ ЖИТИ...

Валентина Бенюк
Ще вогник у душі моїй не згас
Іще живе в надії серце б*ється
Ще вірю, прмйде завтра і минеться
Біда у нього, в мене, у всіх нас

Ще вірю, ще люблю, іще палаю
Ще можу щось змінити, щось зробити
Ще прагну сонця, прагну долі, прагну раю,
Не вижити я хочу, ХОЧУ -ЖИТИ!!!