Памяти Уитни Хьюстон укр

Юрий Баюрак
"Я тебе назавжди покохаю..."
Ти співала у своїх піснях.
Голос сонця,небесного раю
Прилітає до нас наче птах.

Твоя посмішка і красиві очі
Заворожували мільйони.
Ти як зіронька темної ночі,
Тебе ставили у медальйони

В твоїм голосі не було фальшу,
Ти не вміла неправду казати.
Непотрібно для тебе реваншу,
Слави в тебе уже не забрати.

Враз сьогодні зірки погасли
На вечірньому небосхилі.
Ти пішла,ну а ми благали,
Та благання були безсилі.

В нашім серці ти будеш вічно
І мелодія,і пісня твоЯ,
Не подумай,що це символічно,
Та співати їх будем щодня.

А роки пропливатимуть з часом
Ти ходитимеш там в своїм рАю,
Ну а ми заспіваємо разом:
"Я тебе назавжди покохаю..."

(Нью Йорк,2012)