Запросили до канади

Валентина Бенюк
(Абслютно реальні події з власного життя,з гумором до ситуації...)

Тата син зове в Канаду, онучок родився:
"Приїдь, діду, подивися, вже курить навчився!
Скоро вже до школи піде маленьке ледащо,
А ти ж його лиш на фото маленького бачив!
Збирай, батьку, документи, проплачу дорогу"-
Татко, хоч таки й радіє, відчува тривогу,
Почалися в нього трохи непевні моменти
Але вперто чоловік збира документи:
Який піп його хрестив,коли оженився
Під яким кущем і скільки з Гапкою любився,
Фото профіль і анфас, та відбитки пальців,
Скільки родичів у нього а у діжках смальцю.

Загран паспорт вже зробив, чималенькі гроші,
Хоч довгенько і чекав, та вийшов хороший!
Каже сину:" Все зібрав, спакував валізи,
Залишилось почекать, щоб відкрили візу!"

Каже син:"Ти працював вже не чималенько,
Та ще треба зовсім трохи, тату мій рідненький!
Ще потрібні документи на машину й хату,
Щоб канадцям показать - в нас ВСЬОГО БАГАТО!
Що є клуня, свині, сад, паї на рахунку,
Одним словом, що господар - вищого гатунку!
Що дружина в тебе є, а не якась тітка,
До якої без сто грам підступитись гидко!
Щоб картина маслами гарно була видна
Що у тебе все своє і що ти - не злидня!
Аби знали, що газда, повернешся точно,
А не десь на пальмі мєстній не осядеш прочно!

Батько слухав і стискав в кулак свою руку:
"А не вислать, синку, їм - томограму дупи?"
Міцно всівся на своїм дубовім ослоні:
"Значить, синку, українцям - терноі заслони?
То ж мабудь до тебе я таки не приїду,
Хай на фотці любий внук скрутить дулю діду!"

"Тату, се було б не так, був би ти хоч німець
А у тебе ж навіть з пики видно - УКРАЇНЕЦЬ!"

"Що ж це, якщо я хохол, то там і осяду?
Якби знав, хто це придумав, дав би в морду гаду!
В мене ж тут усе своє - і свині, і клуня,
Під любим кущем мені Гапка дасть і Дуня,
Риба плеще у ставку, соловей співає,
Гука жінка до борщу, сто грам наливає!
А як нап*юсь по зав*язку, впаду у багнюку
Кум, якщо тверезий буде, подасть мені руку!
Тут мене за панібрата всі на кутку знають,
На вечерю, на Різдво гостинно гукають,
Скільки ж треба самогону, щоб я так упився
І по своїй добрій волі в Канаді лишився?!

Ич, яка велика знать, кізяк їм у руки!
Та мені їх лист кленовий до самої дупи!!!
Хай мені запросто так відкривають візу,
Я від тебе навіть рачки додому полізу!!!

Хай до пальми їх прилипне триклята макака,
А мені ваш закордон до самої сраки!
Отако збирався дід до внука в Канаду,
Сильна нація - ХОХОЛ1
Знайте наших,гади!

Як  душі не наростала образа від лиха
Наступив на свою гордість і таки - ПОЇХАВ!