Уткэнемэ кайтмыйм!!!

Миляуша Насертдинова-Сайым
Уткэнемэ кайтмыйм уйларымда!
Телэгем юк аны кабатлау!
Яшэу бит ул - хэрбер мизгел саен
Кеше булулыкны исбатлау!!!

Мин таратмыйм булган уйларымны!
Фикерлэрем такмыйм хэркемгэ!
Ходаема рэхмэт эйтеп яшим
Эмет баглый - баглый хэр кэнгэ!

Минем уйлар минем белэн яши!
Чит фикерлэр миннэн аерым!
Бергэ булуларга ни дэ житми,
Тормыш аермасын каерып!

Уткэнемэ кайтмый яшим хэзер
Килэчэк китерэ тора муллыгын,
Фэрештэлэр мине саклап килэ,
Таттырмасын язмыш коллыгын!!!