Февральский день

Людмила Мовлян
Лютневий день

Сьогодні це зимове свято
СТРЕТІННЯ - БОЖА БЛАГОДАТЬ.
Зима з весною вже зустрілись,
Але морози все тріщать.
Вони лютують не здаються,
Льодами ріки покрива.
Сніжок літає - білі мухи,
Дерева сплять...
Все ще зима...
               Л.М.