Пробач

Алексей Лиманец 3
Пробач за те,що покохав
Та незумів коханим стати
За те,що серцем зігрівав
Та незумів всього сказати

За те,що вірші я писав
Незрозумілими словами
За те,що я не цілував
Тебе безсонними ночами

Пробач за те,що прмовчав
Коли не слід було мовчати
Пробач зате,що не кричав
Коли почав тебе втрачати

Тепер слова моЇ пусті
І мабуть марні сподівання
На те,що ці слова прості
Повернуть знов твоє кохання.