Жылама кызым

Фаниль Асфаров
Жылап куз яшлэр туккэнене
Сине кызым тошемдэ курдем.
Бу хэл тошемдэ булганга.
Уянгач шатланып соендем.

Жылама кызым, жылама.
Жылама кызым берук.
Жылагандан ни файда бар.
Куз яшне тугэсе юк.

Уянгач йокылар китэ.
Таралып еракларга.
Тан атып коне дэ житэ.
Кояшны каршыларга.

Жылама кызым, жылама.
Жылаунын кирэге юк.
Озын гомерне телэсен.
Каеннардагы кэкук.

Уянгач йокы бер килми.
Башта кайный уйларым.
Мин сине бик нык яратам.
Бердэн берем, бэбкэем.

Жылама кызым, жылама.
Куз яшне тугэсе юк.
Уйнап колеп яшэ кызым.
Якты конгэ шатланып.