Неофициальный гимн к евро-2012

Амидафо
Відчиняймо серце, браття,
Хай побачить світ багаття
Наших щирих почуттів та полум’я думок.

Об’єднаємо країни,
Доля в нас усіх єдина -
Взявшись за руки зробімо у майбутнє крок.

Перемога нас чекає,
Радість душі поєднає,
Від сердець до небокраю запалає світ.

Силу нашу не здолати,
Розіб’єм уяви грати,
Подолаємо пліч о пліч ми кордонів лід.

Перехресть тисячоліття
Пройдемо завади миттю,
Для людей з вогнем у серці шлях лише один.

Разом рушити до мрії,
Харків, Львів, Донецьк і Київ,
Познань, Гданськ, Варшава, Вроцлав – тисячі родин.

Отже друзі не вагайтесь,
Руки вгору піднімайте,
Не лишилось перешкод - настав єднання строк.