Песнь ctrl alt

Виктор Гриновой
chg not chg
psn and asfg
Noachenst asfg
Noachenst fgsf
Fofisos inses oisi
Jidi Fadot katarnisi
borni karadin flotok
bokinas balandusok
 iudha madasarig
  rigi hiko vatanigh
    borinar brtf
     fsndplnef

sgnt p s d
si monilk grst
polinfar ghvl
ldpsqnr