Вона

Галана Мошковская
В неї погляд зі смутком,
В неї горде обличчя,
В її серці кохання,
А в душі протиріччя.
Вона любить самотність
Каву ,кішок і квіти.
Вона римами грає,
Каже то її діти.
ЇЇ очі блакитні
Віддзеркалюють небо.
Вона схожа на пташку-
Не тримай без потреби.