дiвчинка-хаос

Ира Сирена
Дівчинка-що-не-день-то-суцільне-пекло.
Ти їй кидаєш:"Язва" - вона посміхається тепло.
Їй пофігу на твої ревнощі та істерики.
У ній кожен день відкриваєш нові америки.
Лінива до крику, любить себе аж занадто.
та ти щогодини дзвониш їй у режимі "авто",
мрієш щоранку бачити кохане обличчя,
обіймати лагідно, заглЯдати їй у вічі,
хвилюєшся чи вона не голодна, чому сумує,
про що пише вірші та чи вистачає у.є.
на всі безкінечні дороги та витребеньки.
Називаєш її "моя крихітка" та "маленька".
Іноді ти підозрюєш, що вона - витвір диявола.
Їй наплювати на чужу думку та чужі правила.
Вона хоч з тобою та, все-таки, завжди самотня.
Дівчинка-хаос, дівчинка-все-сьогодні.
Ти боїшся побачити байдужість в її зелених,
не розумієш, як закохався настільки шалено.
Та все міцніше стиска твоє серце в долонях-лещатах
дівчинка-з-якою-мами-не-дозволяють-зустрічатись.
©~SIrena~
17.02.12