Все пройде...

Владимир Великодный
Я не стану на коліна,- біль, журбу гоню.
Що там серце? Маю долю, доленьку одну.
Маю силу, віру маю,- золоту мою струну...
Маю пісню і полине пісня в даль свою.

Полетить в краї безмежні і дощем впаде,
І веселкою засяє... Я не стану на коліна!
Лічить серце, лічить душу думонька єдина-
Лихоліття минуть. Все. Колись. Пройде.