Я п ду сво ю думкою

Евгений Кедров
Автор: Евгений Кедров
Жанр: Лирика / философская
Я піду своєю думкою
У часи якісь далекі,
Де не знає народ суму,
Над хатами де лелеки…
Рід щасливий український,
Українська мова в шані,
Не забута і російська,
Всі герої наші знані…
І лунають над містами
Українські справжні співи,
Бог Великий, щастя з нами,
Свята велич України…
Де біди в землі немає,
І роздору між братами,
Над степами де лунає
України ім’я знане…
Розімріявся, народе,
І полинув в край отий,
Нам не бачити це доти,
Поки в нас розбрат живий!!

14.02.2011р.

 © Евгений Кедров, дата публикации: 18.02.2012 г. в 17:12
 Свидетельство о публикации: № 6963-244926/20120218