До ранку

Тина Жаровская
Ти спішиш і втрачаєш хвилину,
зупиняєш себе на почутом.
Від знайомлення відпочину..
це побачення з парашутом.
я штовхаю за ноги дорогу,
а крокують мої обіцянки.
Почуваю себе як повинно..
так без сумніву і до ранку!