imi place

Елена Стигмата
salla de cinema, intuneric:
- IUbito, hai sa ne sarutam
-Acum? dupa ce ti-am facut sex oral?
Cui? mie????

,,Sexul este la fel de important ca m;ncatul sau b;utul ;i trebuie s; facem ca poftele sexuale s; fie satisf;cute, cu tot at;t de pu;ine restric;ii ;i f;r; fals; modestie, ca ;n cazul celorlalte pofte.''-

,,;mi cunosc limitele. Dar pur ;i simplu le ignor.''-



Cand am avut 14 ani am vrut sa am si eu o prietena .
La 16 ani mi-am realizat dorinta . Am avut o prietena insa nu m-am simtit atras fizic de ea.
Student fiind , m-am imprietenit cu o femeie foarte senzuala, insa sensibila. La cea mai mica neintelegere izbucnea in plins si ameninta ca se sinucide.Am inteles ca am nevoie de o femeie echilibrata cu un caracter stabil.
La 25 de ani am cunoscut o astf…el de femeie. Din pacate ea era prea previzibila si m-am plictisit repede.
La 28 de ani am cunoscut o femeie foarte temperamentala . Vorbea mult si cu patos, sarea de la un subiect la altul si era cam certareata de felul ei.Nu am reusit sa tin pasul cu ea.
Am inteles ca am nevoie de o femeie inteligenta cu caracter puternic, care stie ce vrea si stie cum sa-si realizeze dorintele. Am avut noroc si am gasit-o. Ne-am casatorit.
Chestia e ca ea s-a plictisit repede de mine, a cerut divort si a plecat cu tot ce aveam.
Astazi, la 40 de ani, caut femei frumoase cu tate mari.Еще