for her

Ермоленко Вячеслав
можливо я не сплю даремно
прокинувшись пишу Вам вірш,
але я впевнений, напевно...

що рифма зовсім не потрібна
і посміхнетесь Ви скоріш,
ніж будете читати дрібно.

мені - подяка, вам - мій вірш.