Ветеранам

Кристина Расновская
Минуле залите сльозьми матерів
І кровью освячена воля
О скільки батьків,наречених,синів
Загинуло посеред бою

Спиною стояли плечем до плича
Немаючи остраху в очах
Аби лиш було в нас щасливе життя
Щоб спокій жив в серці дівочому

Земля під ногами палає вогнем
Ніколи не матиме спокій
Вона поховала багато імен
За декілька проклятих років

Ви мужньо дивилися смерті в лице
Ніщо не загоїть ці рани
Вклонуся до долу й сльоза потече
Ми щиро пишаемось Вами