Голос лелек

Валерий Мельник1
Cнігом укриє ліси і гори
Замерзне думка про ту подію
Що не з зі мною твої надії

По льоду пройдуся не підсковзнуся
Хоч помилився коли глядівся у тії очі
Живі дівочі

Забути хочу твої долоні
 які тримали мене в полоні
я не шукаю другої долі

води нап’юся аж обпекуся
об те кохання що як востанне
стучало в скронях в моїх бажаннях

у моря чутно вітер далекій
доносить вітер голос лелекі
і білим снігом це миле личко
вертає  небо воду в криничку

не знае холод тепла і сонця
не бачиш мене ти у віконці
розбиті скелі, розлиті хвилі
в душі порожньо жодної мрії

скільки роняло дерево листя
просив  у долі нашого щастя
я думав що ти дарунок долі
а  залишилось хмурити брові

снігом прикрию небо і зорі
життя далеке від стежки тої
якою мріяв   гулять з тобою