Любов-це життя!

Виктор Федрин
            

                На ліжку, дуже рано вранці,
                Видно синій шовк пеньюара,
                Ми з тобою,як на гойдалці,
                Літаємо,і співає нам гітара.


                Це музика нам тихо грає,
                Ми закохані в один одного,
                Серафим над ліжком літає,
                І крилом торкається кожного.


                А на ліжку лежить королева,
                Від неі сяйво виходить скрізь,
                Чекає від пажа ця діва,
                Щоб троянди він ій підніс.


                На коліно однє припадаючи,
                Він підносить тій дамі квіти,
                Від любові завмираючи,
                Вона хоче лише ім жити.


                Краса любові надихає,
                Розбурхує і хвилює кров,
                Адже кожен закоханий знає,
                Що любов-це життя,а життя-це любов!