Одинокие рашечки

Пушин Олег
Одиноко совсем?
Послушай, соседка гуляет.
И, позвони в полицию!

ххх

Одному нельзя.
Печень от пива треснет.
Смотреть футбол.

ххх

Скоро весна.
Щепки проснутся.
Надо на север.